Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Így készült a Béla a hídon

2011 augusztusában is sor került a Felvonulásra. Természetesen a Wágner úr is benevezett. A projekt neve "Béla a Hídon". A helyiek ismerik a történetet, ezen az oldalon is van kép róla. Röviden: egy vidám polgár egy időben rendszeresen felmászott a Hídra. Ez amúgy nem nagy mutatvány, mert elég széles járófelület áll a rendelkezésére. Az ilyenkor szokásos protokol szerint lezárták a forgalmat, mentő, rendőr, tűzoltó végezte a feladatát. Amikor elég nagy volt a felhajtás Béla lejött. Ezt többször előadta. Szinte idegenforgalmi atrakció volt.

Már jó ideje tervezte a Csapat ezt a témát, de részint a Híd mérretei, részint az esetleges érzékenység késleltette a megvalósulást.

Most belevágtak. Amint a képek mutatják népes társaság nem kevés munkával hozta össze a látványt. Talán nem látszott a sötétben az a részletekbe menő kivitel, ami mutatja a résztvevők kreativitását.

Jó hír, hogy a konkurencia is mind számában, mind ötletességében, mind kivitelében jelentős volt. Róluk is teszek ki képeket, ahogy megkapom őket. Jellemző a kiélezett versenyre, hogy a sok befektetés ellenére sem voltak biztosak a mieink a győzelemben. Végülis a "Béla a Hídon" lett az első. Büszkék vagyunk, hogy ilyen erős mezőnyben is sikerült.